Aprašymas
Protein-Inn “Pure Instant Whey Izoliatas” sudarytas iš aminorūgščių. Aminorūgštys reikalingos normaliam organizmo funkcionavimui. Jie dalyvauja daugelyje gyvybinių procesų. Daug hormonų susideda iš baltyminės medžiagos. Baltymų turi fermentai, kurie skatina žmogaus organizmo reakcijas. Iš baltymų gaminamos apsauginės medžiagos – antikūnai, kurie kovoja su infekcija. Kai trūksta baltymų sutrinka medžiagų apykaita.
Izoliatas yra grynesnis nei išrūgų koncentratas, nes ilgiau filtruojamas. Mikrofiltracijos procesas tai metodas, kai baltymas yra filtruojamas keraminiais filtrais (žaliavos neapdorojamos chemiškai). Papildomas perdirbimas leidžia baltymo koncentraciją produkte padidinti iki 90% ir dar daugiau. Todėl izoliatas, turi mažiau angliavandenių ir riebalų, yra tinkamas laikantiems dietos.
KOKIE PROTEIN-INN KARAMELĖS SKONIO IZOLIATO PRANAŠUMAI?
Izoliatas yra biologiškai vertingesnis už koncentratą. Izoliatas geriau tinka vartoti prieš treniruotes ir po jų: nes lengviau virškinamas ir greičiau pasisavinamas, nealergizuoja, bet taip pat yra šiek tiek brangesnis už koncentratą. Pagal baltymo kokybę, aukščiausios kokybės išrūgų baltymai yra išrūgų baltymų izoliatas, kur porcijoje daugiau nei 90% baltymų, o riebalų ir laktozės apie 1%. Išrūgų baltymų izoliatas yra itin švarus ir grynas baltymas, turintis labai mažą laktozės kiekį.
Sportuojantys asmenys, kurie turi baltymų virškinimo problemų, vartoja tik šios rūšies baltymą. Šis produktas itin tinkamas žmonėms, siekiantiems iš savo raciono pašalinti kuo daugiau riebalų, taip pat izoliate labai mažai laktozės, tad jis tinkamas netoleruojantiems net ir itin mažų laktozės kiekių išrūgų koncentrate.
- Turi labai didelę koncentraciją išsišakojusios grandinės amino rūgščių (BCAA);
- pagamintas Lietuvoje iš Lietuvos ir kitų Baltijos valstybių tiekėjų tiekiamo pieno;
- nėra saldiklių, dažiklių ir skonio priedų;
- sudėtyje nėra aspartamo ir papildomai įdėto cukraus;
- svarbus raumenų augimui ir energijai treniruotės metu;
- aprūpina organizmą baltymais;
- svarbus normaliai kaulų būklei palaikyti;
- gerina bendrą darbingumą ir savijautą;
- tinkamas sportininkams ir aktyviai gyvenantiems;
- tinkamas vegetarams;
- tinkamas visoms amžiaus grupėms;
- lengvai tirpsta;
- aukštos biologinės vertės;
- greito ir gero įsisavinimo;
- turi stiprų anabolinį poveikį organizmui;
- išrūgos gaunamos iš aukščiausios kokybės sūrių;
- išrūgos apdorojamos panaudojant šiuolaikines gamybos technologijas;
- išrūgos separuojamos-pasterizuojamos taikant žemus terminio apdorojimo režimus;
- ultrafiltracijos metu naudojama diafiltracija;
- papildomam filtravimui naudojamas mikrofiltracijos procesas tai metodas, kai baltymai yra filtruojami keraminiais filtrais (žaliavos neapdorojamos chemiškai);
- produkto gamintojas AB ROKIŠKIO SŪRIS.
Protein Inn Baltymai, patekę į žmogaus kūną yra suvirškinami ir suskaidomi į amino rūgštis – tik taip organizmas gali baltymus pasisavinti. Organizmas iš šių statybinių gyvybės blokelių vėliau sintezuoja baltymus.
Išrūgos yra vienas iš turtingiausių BCAA šaltinių – šakotos grandinės amino rūgščių: L-leucino, L-izoleucino ir L-valino. Ši trijulė labai svarbi raumenų augimui ir net energijai treniruotės metu. Išrūgų baltymai taip pat turi biologiškai aktyvių baltymų mikrofrakcijų, tokių kaip alfa-laktalbumino, beta-laktoglobulino, glikomakropeptidų, imunoglobulinų, laktoferino ir įvairių augimo faktorių.
Didžiausia ir moderniausia Lietuvoje pieno perdirbimo įmonė AB „Rokiškio sūris“, bendradarbiaudama su didžiausiu pasaulyje tarptautiniu pieno kooperatyvu „Fonterra“, pirmą kartą Lietuvoje pradėjo nenutrūkstamą 100% gryno išrūgų baltymo izoliato (WPI) gamybą.
Atlikta įvairių baltyminių produktų, proteino, izoliato, esančių pasaulinėse rinkose analizė parodė, kad didelė dalis produktų yra nenatūralūs, su dirbtiniais skoniais, saldikliais, dažikliais ir kitais cheminiais priedais. Todėl reaguojant į vartojimo poreikio perspektyvas, kokybiškų baltymų naudą, teigiamą poveikį sveikatai buvo sukurti aukštos kokybės baltyminiai produktai.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.