“Organic Matcha” Ceremoninė Matcha Arbata iš 京都 Japonijos ‘KIKI Health’ (30g)
€30.00Original price was: €30.00.€24.95Current price is: €24.95.
“Ceremonial Grade Matcha” (KIKI Health) aukščiausios kokybės, ekologiška, ceremoninė Matcha iš senovinio Japonijos miesto, Kioto (京都). Nepakartojamas, aromatingas bei labai subtilus Matcha skonis sužavės net ir išrankiausio gurmano skonį. Matcha arbatos skirstomos į kelias kategorijas. KIKI Health Matcha priskiriama aukščiausiai. Jauni arbatos lapeliai auginami pavėsyje ir rankomis surenkami kiekvieną pavasarį.
Ši Matcha arbata yra polifenolių, antioksidantų, vitaminų bei mineralų užtaisas. Tai labai efektyvus sveikatinimosi gėrimas iš gamtos! Gerdami šią arbatą, iš tiesų pajusite tikrąjį geros Matchos skonį, kuris taip vertinamas tradicinių arbatos ekspertų.
➠ 100% Ekologiška, didelis kiekis Chlorofilo
➠ Auginama senoviniame Japonijos mieste Kyot.
➠ Ceremoninės klasės
➠ Didžiausias kiekis polifenolių ir antioksidantų.
➠ Gaminama iš jaunų arbatos lapelių, kurie auginami pavėsyje
Matcha Arbata yra didžiulis vitaminų, mineralų, antioksidantų, polifenolių užtaisas. Dėl teigiamo poveikio organizmui, senovėje matcha buvo praminta nemirtingumo eliksyru, o šiais laikais matcha arbata neretai vadinama „supermaistu“. Matcha milteliai, naudojami, net tik gėrimui ruošti, tačiau ir kaip kosmetinė priemonė.
Kodėl pasirinkti KIKI Health Matcha?
Ši Matcha gaminama iš jauniausių arbatos lapelių, visiškai pašalinus stiebus ir gyslas, todėl žadama labai subtilaus skonio ir itin dailios tekstūros.
KIKI Health ekologiška žalioji arbata „Matcha“ auginama tik senoviniame Kioto mieste Japonijoje. Japoniškos arbatos kultūra buvo sukurta, būtent Kiote ir beveik tūkstantmetį naudojama arbatos ceremonijose.
Auginamas ir auginamas netoli upės derlingame, turtingame dirvožemyje, naudojant tradicinius metodus, kad būtų išauginta aukščiausios kokybės Matcha.
Kiekvieno pavasario derliaus nuėmimo metu nuskinami tik pirmieji jauni, švelniausi lapai, kurie auginami šešėlyje – vengiant tiesioginių saulės spindulių, kurie skatina chlorofilo augimą. Tada jie sumalami į smulkius miltelius, kad būtų sukurti itin smulkūs, ryškiai žalios spalvos milteliai.
Dėl ypatingų sąlygų ir auginimo technikos ši Matcha yra glotni ir švelni, subtilaus ir kilnaus aromato..
Atminkite: Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas! Rūpinimasis savo sveikata yra labai sveikintinas dalykas. Kuomet rūpinamės savimi, savo fizine bei emocine sveikata, esame laimingesni, žvalesni ir darbingesni. Žmogaus sveikatai, ypatingai didelę reikšmę turi geras miegas, fizinis aktyvumas, kokybiškas, sveikas maistas ir bendravimas su kitais žmonėmis. Jei į savo racioną įtrauksite kuo daugiau įvairesnio maisto – daržovių, vaisių, įvairių grūdinių patiekalų, duonos gaminių, mėsos, organizmas įsisavins, visas jam naudingas medžiagas ir tikėtina jų netrūks. Papildai, vitaminai, mineralai, tai tik mitybos papildymas, vartokite juos tik tuo atveju jei gerai žinote, kad vienos ar kitos medžiagos Jums trūksta. Arba jei tą parekomendavo gydytojas. Idealus variantas, jei galite pasidaryti kraujo tyrimą ir tiksliai nustatyti, kokių medžiagų Jums trūksta. Būkite sveiki ir laimingi!
Jei norite išbandyti Matcha, tačiau nenorite apsikrauti įvairiais įrankiais, nesijaudinkite. Miltelius vandenyje, galite išmaišyti šaukšteliu ar elektriniu pieno plakikliu. Taip, jei norite pajusti maksimliai autentiška šio uniklaus gėrimo skonį, speciali šluotelė ir dubuo yra reikalingi.
Pačią matcha arbata galite gerti kaip šiltą, šaltą gėrimą ar net kaip Latte. Eksperimentuokite, suraskite tai ką labiausiai mėgstate Jūs. HumanPerformance šį produktą siūlo, žiūrėdami iš sveikatinimosi pusės.
Paruošimo būdai:
Į dubenį ar puodelį įpilkite 1/2–1 arbatinį šaukštelį. Įpilkite 100 ml atvėsinto, šalto arba ledinio vandens, intensyviai plakite iki putų. Kreminei lattei: dalį arba visą vandenį pakeiskite migdolų arba kokosų pienu. Pridėkite šiek tiek ekologiškų kakavos miltelių, kad gėrimas būtų šiek tiek saldesnis (būtina išbandyti kavos mėgėjams). Pabandykite dėti į desertus, kokteilius ir jogurtus.
Naudojant bambukinę šluotelę (chasen)
Paruoškite įrankius: šluotelę pamirkykite šiltame vandenyje maždaug minutę.
Įberkite 1-2 a.š. matcha miltelių į dubenėlį, kad pašalintumėte gumulėlius. Eksperimentuokite su miltelių kiekiu! Daugiau miltelių – stipresnė arbata. Mažiau miltelių – švelnesnė arbata.
Įpilkite vandens: į dubenėlį įpilkite apie 60 ml karšto vandens (60-80°C).
Plakite miltelius: naudokite šiltame vandenyje pamirkytą bambukinę šluotelę ir plakite miltelius su vandeniu greitais W formos judesiais, kol susidarys putos ir masė taps vientisa – taip paruošite populiariąją usucha arbatą. Jeigu norite paruošti koicha matchą, miltelius ne plakite, o minkykite ir maišykite švelniai horizontaliai, vertikaliai ir 360 laipsnių apskritimu, kad gautumėte tirštesnę tekstūrą be putų.
Mėgaukitės: arbata jau paruošta, gerkite ir energizuokitės!
Naudojant elektrinį plakiklį
Jeigu esate pradedantysis matcha arbatos pasaulyje, tuomet galite naudoti plakiklį. Su juo taip pat greitai ir nesunkiai išplaksite miltelius. Tačiau turėkite omenyje, jog su elektriniu plakikliu išplakta matcha arbataneturės tokios švelnios tradicinės putos, kokia gaunasi su bambukine šluotele, taip pat ant dugno gali likti neišsiplakusių miltelių gumulėlių.
Įberkite 1-2 a.š. matcha miltelių į dubenėlį, kad pašalintumėte gumulėlius.
Įpilkite vandens: į dubenėlį įpilkite apie 60 ml karšto vandens (60-80°C).
Plakite miltelius: naudokite elektrinį plakiklį ir plakite matcha su vandeniu, kol susidarys putos ir masė taps vientisa.
Mėgaukitės: skanaus! Tik pora minučių ir arbata jau paruošta.
Patarimas: eksperimentuokite su skirtingu matcha miltelių kiekiu ir vandens santykiu, kol rasite jums tinkamiausią skonį.
Matcha latte
Jūs ją galite iškeisti į matcha latte! Matcha latte puikiai dera tiek su karvės pienu, tiek su augaliniu pienu – ypač avižų, kokosų ar sojų!
Paruoškite matcha: įberkite matcha miltelius į dubenėlį ir įpilkite apie 60 ml karšto vandens (60-80°C). Plakite bambukine šluotele arba elektriniu plakikliu, kol masė taps vientisa ir susidarys putos.
Pašildykite pieną: pašildykite pieną, bet nevirinkite. Jeigu norite gerti šaltą matcha latte, pieno šildyti nebūtina (tačiau matcha milteliams plakti būtinai reikia karšto vandens, kitaip neatsiskleis visas skonis ir aromatas!)
Sujunkite: supilkite išplaktą matcha arbatą į puodelį ir ant viršaus pilkite pieną. Norisi papildomo saldumo? Matcha latte puikiai dera su medumi arba agavų sirupu.
Įspėjimai: Neviršykite nurodytos rekomenduojamos paros normos. Šis produktas neturėtų būti naudojamas kaip įvairios, subalansuotos dietos pakaitalas. Maisto produktas, nėra maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Nevartoti žmonėms, alergiškiems produkto sudėtinėms dalims. Prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju ar vaistininku. Laikyti vėsioje sausoje vietoje toliau nuo tiesioginių saulės spindulių. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Geriausias iki (termino pabaigos): geriausias vartoti iki termino, nurodyto ant pakuotės šono, viršaus arba jos apačioje.
Sudedamosios Dalys
PAVADINIMAS: MATCHA – MAISTO PRODUKTAS, MILTELIAI GRYNASIS KIEKIS: 30g. (1 porcija 1/2 – 1 arbatinis šaukštelis) GAMINTOJAS: KIKI Ltd. Unit 4, Aylsham Business Estate, Shepheards Close, Aylsham, Norfolk, NR11 6SZ United Kingdom PLATINTOJAS LIETUVOJE: “Aroma Fero” UAB, Konstitucijos pr. 21, 09306 Vilnius.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.