Aprašymas
Veganiški Baltyminiai Skanėstai
Sotukai – su nuoširdžiu rūpesčiu šeimos gamyklėlėje, Kelmėje, gaminami sveikatai palankūs augaliniai rutuliukai – Jūsų ir Jūsų artimųjų gerai savijautai!
Biomedicinos mokslų daktarė, docentė, dietistė S. Čapkauskienė: “Sotukuose esantis gerųjų riebalų, baltymų, skaidulų ir angliavandenių derinys lėtina gliukozės pasisavinimą ir užtikrina tolygų energijos kiekį bei produktyvumą”.
Pasirūpinkite savimi skaniai jau šiandien!
Vartojimas
Bet kada! Vartokite pagal poreikį.
Laikymo sąlygos: 2 – 8 ° C 8 savaitės.
Galima šaldyti.
Sudedamosios Dalys
PAVADINIMAS: SOTUKAI 21 – MAISTO PRODUKTAS
PORCIJŲ SKAIČIUS PAKUOTĖJE: 21
GRYNASIS KIEKIS: 190g
GAMINTOJAS: MB Sotukai, L. Giros 25, Kelmė, Lietuva
PLATINTOJAS LIETUVOJE: “Aroma Fero” UAB, Konstitucijos pr. 21, 09306 Vilnius.
Sudedamosios dalys: (priklausomai nuo rūšies)
migdolų ir anakardžių riešutai, Medjool datulės, abrikosai, kanapės, goji, plokščioji vingrūnė, ispaninis šalavijas, linų sėmenys, kokoso drožlės, svarainiai, juodieji serbentai, šaltalankiai, baobabas, avietės, aitrioji paprika, ciberžolė, imbieras, kakava, kardamonas, cinamonas,
Maistingumo deklaracija:
100 g produkto energinė vertė: 1783.34 kJ / 426.23 kcal
Baltymai 11.61 g
Riebalai 26.10 g, iš jų sotieji 4.25 g
Angliavandeniai 44.18 g, iš jų cukrų 27.04 g
Skaidulinės medžiagos 11.25 g
Druska 0.03 g
Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).
Maistinė vertė 100 g:
- turi daug (virš 30% RPN) vitamino E, kalio, mangano, fosforo, magnio, vario ir skaidulų,
- yra vitaminų B1, B2, B9, kalcio, cinko, geležies ir baltymų šaltinis (virš 15% RPN),
- taip pat turtingi vitaminais A, C, B5 ir B6, selenu, jodu ir liuteinu.
Laura –
Labai Skanūs!